Personal Trainer – Haal Het Maximale Uit Je Training

Gepubliceerd okt. 04, 22
6 min read

Waarom Sporten Met Een Personal Trainer?

Een personal trainer kan aan de hand van jouw leeftijd, jouw doel(en) en je fysieke staat een passend work-out programma ontwikkelen. Hierbij wordt niet alleen gekeken welke oefeningen je kan doen, maar bijvoorbeeld ook welke voeding daar het beste bij past. Personal training is daarnaast veilig; de kans op blessures en klachten is zeer laag. Personal Training; sporten met een coach.

De High-end 24/7 Fitnessclub Van DelftFitnessbegeleiding Van Personal Trainers En Fysio's

Daarnaast is de personal trainer jouw motivator om te zorgen dat je geen enkele training mist! Handig toch? Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, de personal trainers van Sportief90 kunnen voor elke leeftijd een passend programma ontwikkelen. Daarbij is niet alleen leeftijd leidend voor het programma, belangrijker is dat het doel wordt behaald.

Personal Trainer Delft - Private GymPersonal Fit Club - Personal Trainer In De Regio Delft

Zeker voor mensen die voornamelijk zittend werk doen, is het niet makkelijk om in vorm te blijven. Je hebt al weinig tijd, en die paar uurtjes die je dan kunt besteden aan fitness of krachttraining hebben vaak niet de resultaten die jij voor ogen had. Een personal trainer voor iedereen. Dat is niet zo vreemd.

Heb Ik Een Personal Trainer Nodig En Waar Moet Ik Op Letten?

Om echt verder te komen met krachttraining en lichaamsopbouw moet je experts raadplegen. Het is een combinatie van voeding en de juiste oefeningen. Een personal trainer heeft die kennis en ervaring, en gaat één op één met jou bekijken wat de beste oefeningen en voeding zijn om die resultaten te behalen.

Je wilt geen extra tijd kwijt zijn om naar een gym te gaan. Veel mensen proberen om hun doelstellingen te bereiken, maar het lukt hen vaak niet. Personal trainer. Sporten op maat. Sportschool Delft Personal Fitness Center. De kilo’s willen er niet af, de spieropbouw is niet significant genoeg of je komt toch steeds tijd te kort om er echt aan te werken deze week.

Je maakt samen met je personal trainer afspraken wanneer je gaat trainen, zodat je je dag optimaal kunt indelen. Een personal trainer geeft je de persoonlijke motivatie om dit ook daadwerkelijk te komen doen (Sporten met Personal Trainer - Personal training). Een personal trainer is er niet alleen om je de juiste oefeningen te laten doen, maar ook is het je persoonlijke training buddy, die je motiveert en steunt.

Personal Training - Gym

Kaizen is een Japanse denk- en werkwijze waar de focus ligt op continue verbetering. Wij halen als coaches voldoening uit het helpen van onze cliënten met het verbeteren van hun levenskwaliteit. Op de grens van Aalsmeer en Amstelveen kun je terecht voor deze personal training (Fitness & Fitnesslessen). Om te waarborgen dat we de beste, meest doelgerichte training- en coaching faciliteit blijven, kan er bij ons uitsluitend op afspraak en onder persoonlijke begeleiding worden getraind.

Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit, flexibiliteit, en een oog voor detail. Op zoek naar de beste personal trainer in Aalsmeer? Als jij jezelf wil verbeteren, maak dan vandaag nog een afspraak voor een intake gesprek. .

Vandaag willen wij jullie wat meer vertellen wat een personal trainer ook een personal coach maakt. De term ‘personal trainer’ omschrijft eigenlijk precies wat voor een werk hij doet. Hij traint persoonlijk, één op één, of in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht, zijn cliënten naar een doel. Deze trainingen zijn altijd fysiek en afwisselend.

Sport & People: Personal Trainer En Fitness Opleidingen

Hij vertelt dus zijn klant wat en hoe hij zijn trainingen uitvoert, hoe vaak, hoe zwaar en hoe opbouwend. Een coach doet eigenlijk meer en kijkt naar wat de cliënt zelf voor behoeftes heeft en zal aan de slag gaan met de eigen kracht van zijn cliënt. Oftewel, een coach ziet zijn cliënt als degene die expert is over zijn eigen leven.

Hij kan veel vertellen over voeding maar de cliënt zelf weet wat hij op een dag eet. Wij vragen dan ook altijd: “Wat denk je zelf wat je anders moet gaan eten om af te slanken.”Dat zet je dan aan het denken en dat is een hele andere manier van benaderen (coachen dus) dan als wij bijvoorbeeld deze cliënt gaan vertellen wat hij het beste kan eten op een dag.

Waarom Sporten Met Een Personal Trainer?Personal Trainer Delft – Haal Het Maximale Uit Je Training

Je kan dus stellen dat een coach veel vraagt, maar ook de juiste vragen stelt aan zijn cliënt om erachter te komen wat er speelt en wat er nodig is om hem te helpen. Het verschil zit hem dus in het gesprek. In dat gesprek beginnen de zinnen niet met “wij vinden…. Het beste uit jezelf met personal training., maar wat en waarom doe jij die dingen die je doet.

Doelen Bereiken Met Jouw Personal Trainer

Door de cliënt tijdens het coachen zijn eigen kracht in te laten zetten, gaat hij ook aan de slag met verbeterde gewoontes ná de personal trainingen - Het verschil tussen Personal Coach en Personal trainer. Immers, de cliënt is de expert over zijn eigen persoon en dus expert van zijn eigen leven. Dat geeft dus een ’24/7 coachgevoel’. Hoeveel service kan je van een coach ontvangen? Wil jij ook ervaren wat wij kunnen betekenen in personal coaching en ervaren hoe fijn het is om 24/7 gecoacht te worden? .

De termen “fitness coach” en “fitness trainer” worden nogal eens door elkaar gegooid. Nochtans is er wel degelijk een enorm verschil. Wat heb jij nodig een fitness trainer of fitness coach? Wat doet een fitness trainer en een fitness coach? Een fitness trainer heeft als hoofddoel: mensen trainen. Klinkt logisch, maar dit heeft ergens wel beperkingen - Fitness & Club Training - Personal Health Club.

De trainer wil je sterker, sneller, explosiever en blessurevrij houden. Een fitness coach daarentegen heeft veel meer focus voor het mentale aspect. Hij/zij houdt rekening met je persoonlijke leven en uitdagingen, gezinssituatie, stress, … Niet dat ze niets van trainingsleer kennen natuurlijk, maar er is veel meer plaats voor bespreking van andere, niet-fysieke dingen.

Personal- & Fitnesstraining In Delft

Ben je iemand die zich 100% aan een programma kan wijden? Wijk je niet snel af van het rechte pad? Niet te veel stress of moeilijke omstandigheden? Geloof je 100% in jezelf? Dan lijkt een fitness trainer de beste keuze. Maar ben je iemand die regelmatig wel eens een workout durft overslaan? Heb je meer begeleiding nodig voor dingen naast de gym zelf? Twijfel je soms aan jezelf? Dan zou ik eerder voor een fitness coach gaan.

De beste manier is om te kijken naar wat de fitness trainer of coach omschrijft als wat hij/zij aanbiedt: focust hij/zij heel hard op het fysieke, of is er ook plaats voor het mentale? Is het iemand die er van uit gaat dat je vanzelf gemotiveerd bent, of iemand die weet dat het vaak allemaal zo makkelijk niet is? Bij 3-2-1 Fit zijn we alvast voor de fitness coaches aanpak: we begeleiden vooral beginnende sporters en mensen die extra sturing nodig hebben.Niet dat er iets verkeerd is met trainers! Maar wij hebben bewust gekozen om het mentale aspect te betrekken in de trainingen, omdat we geloven dat dit op lang termijn de grootste impact heeft.

Meer van Gezonder leven

Navigation

Home

Latest Posts

Inspire Ft2

Published Dec 28, 22
7 min read

De High-end 24/7 Fitnessclub Van Delft

Published Oct 18, 22
6 min read